Monday, July 9, 2018

Blog Is My First Love


Assalamualaikum dan Selamat Petang :)


Ya Allah, lamanya rasa tak menulis kat sini. Pejam celik pejam celik, last post pada bulan April 2018 yang lepas.

Maksudnya dah 3 bulan blog ni senyap sunyi tanpa update. Sungguh tak patut, kan.

Sebenarnya, Uni tetap aktif dengan bisnes Shaklee, bezanya sekarang Uni banyak update di fb personal, fb page, instagram dan juga whatsapp.

Tapi fikir-fikir semula, sayangnya kalau Uni tinggalkan blog yang Uni dah bina sekian lama. In fact, Uni bina blog sebelum Uni mula aktif di fb, instagram atau whatsapp lagi.

Tak perlu susah fikir tentang setting ke set up, just continue menulis saja, betul tak?

So start hari ni, Uni berazaman untuk terus update blog sama macam Uni update media sosial yang lain.

Doakan semoga Uni terus konsisten ya! :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Ingat Shaklee, Ingat Uni :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya dan Mula Jana Pendapatan Dari Rumah Hari Ini :)




Like Page Superb Vitamin For Life :)