Followers

Monday, January 8, 2018

Masalah Sembelit / Pembuangan Tak Lawas : Mampu Ke Nak Makan Buah Setiap Hari?


Kalau rasa susah nak buang air besar, apa kata mula amalkan makan buah setiap hari, sekurang-kurangnya 2x sehari sebelum waktu makan utama (sebelum lunch dan sebelum dinner).


Uni dah buat eksperimen kat diri sendiri untuk seminggu, hasilnya memang ini macam (2 thumbs up). Hahahaa...


Tapi Uni juga tahu, nak maintain makan buah setiap hari pada waktu yg sama, bukanlah mudah.


Kenapa?


Sebabnya...


Stok buah nak kene sentiasa ada di rumah.
Bila stok habis, kena cepat2 top up.
Harga buah pun boleh tahan juga tau.
Kalau selalu travel, camana pulak tu?


Untuk mudahkan membuang air besar, makan buah is a must. Buah kaya dengan serat yang melawaskan pembuangan air besar, sama juga seperti sayur-sayuran.


Tapi tetap ada pilihan lain, iaitu makan OSTEMATRIX dan HERBLAX. Hasilnya sangat puas hati, terutama utk mereka yg ada masalah sembelit dan tak lawas.




Tak pasti sama ada perlu ambil OSTEMATRIX / HERBLAX / kedua-duanya sekali?

Jom whatsapp Uni untuk info lanjut :)



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee ataupun ingin mendaftar sebagai ahli
untuk lebih penjimatan? Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)

|| Siti Munirah ||
Whatsapp : +60187669798
COD Johor di :
Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS : Seluruh Malaysia setiap hari

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya dan Mula Jana Pendapatan Dari Rumah Hari Ini :)




Like Page Superb Vitamin For Life :)