Followers

Saturday, November 18, 2017

Percubaan Pertama Buat Flatlay





MY FLATLAY FIRST ATTEMPT 💓


Amacam? Cun tak? Hehehe kira okeylah kan untuk amatur macam Uni 😉


Uni terus terang je ni, bab amik gambar Uni memang tak reti. Setakat snap & done tu bolehla, tapi bab seni memang out hahaha.. tapi peluang untuk belajar dan upgrade diri sentiasa terbuka luas kan, tinggal nak atau taknak jer.


So inilah hasilnya percubaan pertama Uni berflatlay malam ni selepas mendapat ilmu yang dikongsikan oleh seorang photographer profesional dan disampaikan oleh seorang Master Coordinator Shaklee.


Idea flatlay sepenuhnya dari my hasben, Uni just play puzzle & adjust lighting jer.


Kalau agak-agak muka banyak jerawat, bolehlah detoks dengan Herblax. Seminggu makan 2-3 kali cukup dah.


Lepas tu kecutkan jerawat & pudarkan parut dengan Vitamin C.


ESP pula penting penting untuk pembaharuan sel-sel kulit baru yang lebih sihat.


Add on GLA Complex jika ada masalah jerawat yang disebabkan oleh hormon. Contohnya kalau time period keluar jerawat berketul-ketul lepas tu tinggal parut hitam then next period pun sama juga, boleh cuba GLA ni.


Seronok rasa berflatlay. Pasni boleh cuba lagi 💪


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee ataupun ingin mendaftar sebagai ahli
untuk lebih penjimatan? Jangan malu jangan segan boleh terus hubungi Uni :)

|| Siti Munirah ||
Whatsapp : +60187669798
COD Johor di :
Bandar Seri Alam, Taman Rinting, Pasir Gudang & area berdekatan
POS : Seluruh Malaysia setiap hari

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya dan Mula Jana Pendapatan Dari Rumah Hari Ini :)




Like Page Superb Vitamin For Life :)