Followers

Sunday, November 19, 2017

Entry Post Tak Naik Di Google


Malam ni Uni godek-godek blog dan sajalah check entry post naik kat google ke tak.
Kalau naik, kat page 1 or 2 or 3


Tapi, yang buat Uni terkejut sangat ialah, ada beberapa entry post tak naik kat google. Waaaaaa... macamana boleh jadi camni ni. Heran sungguh!


So bila jadi camni, jangan haraplah boleh tidur. Terus segar bijik mata nak cari KENAPA entry post tak naik kat google. At least kalau dah tahu kenapa, dah senang hati sket sebab dah tau next step apa yang perlu dibuat.


Try try test, akhirnya dapat detect entry post mana yang problem dan kenapa dia tak naik kat google.


So bila dah tahu apa puncanya dan next step nak buat apa, terus tulis notes siap-siap. Kang lupa pulak. Haruuuu jer.


Mata terus ngantuk. Good nite!


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Ingat Shaklee, Ingat Uni :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya dan Mula Jana Pendapatan Dari Rumah Hari Ini :)




Like Page Superb Vitamin For Life :)