Followers

Sunday, October 29, 2017

Sebab Tu Kena Makan Vitamin


Hari ni nak share Diet Score and Lifestyle Score.



Ini ialah personalized health assessment yang disediakan Shaklee. Ada beberapa siri soalan dan akan dianalisis serta dikategorikan kepada diet dan lifestyle.
.
.
Jawab dengan jujur, dan inilah hasilnya. Bukan soal makan tak seimbang ke apa, tapi sendiri tahu jadual dan rutin harian macamana.
.
.
Nasib baiklah BMI score still dalam kategori normal weight. Dulu BMI Uni kategori underweight tau, hahaha itu dulu lah, sekarang tidak lagi 😂
.
.
Bila Uni tahu hari-hari Uni macamana, sebab tu lah Uni kena makan vitamin. Nak menampung lompong kekurangan nutrisi di sana sini.
.
.
Pernah juga Uni try tak makan vitamin for certain time dengan rutin harian yang sama, huhuhu Uni surrender.
.
Letih!
Lesu!
Stress!
Gastrik!
Bangun pagi pijak lantai sakit kaki!
Time solat sakit lutut! (Umur baru 30-an dah sakit lutut, sebab kerja dulu pakai safety shoes, kaki tak tahan)
Pagi non stop bersin! Berhingus!
Selalu cramp!
Batuk lambat baik!
.
.
Haihhh tak sanggup dah buang masa layan feeling macam list kat atas ni. Buang masa satu hal, emosi pun terganggu.
.
.
So special untuk customers Uni, Uni bantu buat personalized health scores ni dan dari situ akan suggest vitamin mana yang sesuai untuk anda semua.
.
.
Jom kita sayang diri kita dulu dan in shaa Allah lebih mudah untuk kita beri manfaat berterusan kepada orang lain 😉



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Ingat Shaklee, Ingat Uni :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya dan Mula Jana Pendapatan Dari Rumah Hari Ini :)




Like Page Superb Vitamin For Life :)