Followers

Thursday, August 24, 2017

Trauma Semasa Berpantang Selepas Melahirkan Anak Pertama


Uni start consume Ostematrix a.k.a. pil kalsium ni start masa berpantang lepas lahirkan Aimi .


The reason Uni ambil ostematrix ni sebab a bit trauma masa berpantang lepas lahirkan Haziq dulu.


Nak buang air kecil susah... nak buang air besar lagi lah susah... sampai menangis dalam bilik air sebab nak membuang tapi tak boleh... nak teran takut jahitan terbuka.. sakit sakit sakit...


Hazab sangat rasa masa tu... so masa berpantang kali kedua, tobat dah takmo lalui pengalaman macam tu lagi


Google punya google jumpalah Ostematrix, terus beli & makan and guess what, Uni boleh membuang dengan lancarnya... just teran sikit jer and here you goooooooooooooooo! tersenyum riang dalam bilik air tau uolss!!!


Habis berpantang, terus continue lagi sebab menyusukan Aimi pulak.. working mother lah masa tu keje pulak dalam plant, memang kene amik supplement..


Alhamdulillah ostematrix ni jadi milkbooster bagi Uni juga plus ESP dan Uni dapat susukan Aimi sampai 2 tahun... fuh, Uni punya happy masa tu rasa macam grad degree + master + phd sekaligus!! hahahaha...


So untuk ibu mengandung, ibu berpantang & ibu menyusu, Uni memang suggest sangat ambil Ostematrix ni



Kalaupun tak fall into the 3 categories above (macam Uni sekarang ni), tetap ambil ostematrix jugak okey.


Tahu kan masalah tulang rapuh lebih banyak menyerang wanita berbanding lelaki? so itu sebabnya pengambilan kalsium ialah kewajipan setiap hari :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Pengedar Shaklee Anda :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya dan Mula Jana Pendapatan Dari Rumah Hari Ini :)




Like Page Superb Vitamin For Life :)