Followers

Friday, August 25, 2017

Apa Kaitan Rokok Dengan Penuaan?





Penuaan ialah sesuatu yang kita tak perasan ia terjadi sebenarnya.



Yang perasan timbulnya tanda-tanda penuaan pada diri kita ialah mereka yang sentiasa berada dan melihat kita setiap hari.


Tetapi apabila merokok, penuaan berlaku dengan lebih cepat daripada kadar waktunya dan pada masa inilah akan timbulnya garis-garis halus di muka.


Bahan kimia dalam rokok sebenarnya menghalang jumlah oksigen yang sepatutnya sampai pada kulit dan mengganggu penyerapan vitamin C yang diperlukan oleh kulit untuk memperbaiki dirinya


Jadi jauhkanlah diri dari asap rokok
Penuaan boleh dilambatkan.


Jika diri anda sendiri serius untuk berhenti merokok, ataupun anda ingin membantu orang yang anda sayang berhenti merokok, boleh berusaha dengan mengambil supplement untuk mengurangkan ketagihan merokok.



Bagaimana Vivix yang mengandungi resveratrol 10 kali lebih tinggi ini dapat membantu perokok untuk berhenti merokok?



  • Vivix membantu men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, dan sebagainya. Bila nikotin dah tiada, rasa ketagih badan kita nak nikotin pun hilang.

  • Orang merokok merasakan satu ‘feeling’ bila dia hisap rokok. Sebab tu lah apabila dia berhenti menghisap rokok, otak dia rasa lain macam je dan terus memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula ‘feeling’ tu. Vivix boleh memberikan ‘feeling’ tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.

  • Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk-teruk juga. sebab tu ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia kena macam-macam penyakit. Senang cakap, badan ‘terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu.


Di bawah ini Uni kongsikan feedback customer :











Sekiranya anda ingin berhenti merokok dengan Vivix yang jauh lebih mudah dan selamat, boleh hubungi Uni seperti detail di bawah :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Pengedar Shaklee Anda :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya dan Mula Jana Pendapatan Dari Rumah Hari Ini :)




Like Page Superb Vitamin For Life :)