Followers

Tuesday, May 23, 2017

Tingkatkan Sistem Imun Anda Bersama Nutriferon Shaklee


Sistem imun adalah seperti tentera badan kita, yang melawan jangkitan dan penyakit-penyakit yang mengancam kesihatan dan kecergasan badan.

Tanpa pertahanan ini, virus, bakteria, parasit, toksin dan lain-lain patogen berbahaya akan menyerang badan kita, menjadikan badan kita lemah dan sakit.


Jom tingkatkan Sistem Imun Anda dengan NUTRIFERON SHAKLEE!
Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.


JOM SEMAK SIAPAKAH YANG PERLU MENGAMBIL NUTRIFERON?
 • Mereka yang sering sakit, selsema, demam
 • Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan
 • Mereka yang mempunyai masalah imunisasi
 • Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara
 • Mereka yang sering stress
 • Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit
 • Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, Vitamin ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari
 • Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema


BAGAIMANA NUTRIFERON BERTINDAK?

NutriFeron MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan.

Anda kini dah tak perlu ubat2 yang banyak lagi!

Makanan tambahan NutriFeron ™ yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini apabila digabungkan bersama untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan:
 1. Ekstrak biji labu (Cucurbita moschata), yang telah didapati dapat mendorong pengeluaran interferon
 2. Biji Plantago (Plantage asiatica) yang mengandungi bahan kimia yang dipanggil polisakarida yang diguna untuk merangsang sistem imun
 3. Bunga Safflower (Carthamus tinctorius) polisakarida yang telah dikenalpasti  dapat mendorong pembangunan makrofaj, sejenis sel darah putih
 4. Kuntuman bunga Japanese Honeysuckle (Lonicera japonica) yang digunakan dalam perubatan AsiaMENGAPA ANDA PERLU MEMILIH NUTRIFERON?


Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia

Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.Meningkatkan paras interferon secara semulajadi.

Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.


Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon

Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.


Rumusan Berpaten Yang Eksklusif

NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.


40 Tahun Kajian

Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.


Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK)

Menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini. Sejak NutriFeron ™ telah dibangunkan, beberapa kajian klinikal manusia telah mendokumenkan keberkesanan makanan tambahan ini.

Kajian ini, yang telah disiarkan dalam jurnal perubatan, seperti Journal Gastroenterology, Clinical Pharmacology and Therapy, dan Journal of Alternative and Complimentary Medicine,, mengetengahkan pelbagai faedah yang berkaitan dengan NutriFeron ™.


1 kotak Nutriferon mengandungi 30 peket. Hubungi saya seperti details di bawah untuk pertanyaan dan tempahan :)

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit.

***********************************************************************

Pengedar Shaklee Anda :)
|| Siti Munirah ||
Whatsapp : 018-7669798
COD : Bandar Seri Alam, Taman Rinting & Pasir Gudang, Johor
POS : Seluruh Malaysia

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya dan Mula Jana Pendapatan Dari Rumah Hari Ini :)
Like Page Superb Vitamin For Life :)